Mortex

Mortex® is een minerale waterdichte bepleistering. Zijn waterafstotende werking, dunne aanbreng, sterke hechting en een gevarieerd kleuren gamma maken het materiaal interessant voor natte ruimtes. Het uitzicht van de Mortex® is sterk afhankelijk van de gekozen kleuren en de manier van aanbrengen. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos: badkamers, sauna’s, vloeren, wanden, keukenbladen, lavabo’s,… .

De klant kan kiezen tussen een sterke of eerder een zachte tekening in het materiaal. Het kan ook afgewerkt worden met verschillende texturen . De keuze van de kleur bepaald sterk de sfeer waardoor je een unieke ruimte kunt creeeren. Elke kleur wordt geindividualiseerd doordat het steeds, bij elke opdracht, ambachtelijk wordt samengesteld.

Mortex heeft na verwerking de eigenschappen van natuursteen en is ook opgebouwd uit mineralen en gesteenten uit de natuur. Vanaf een dikte van 1mm is Beal Mortex uit zichzelf waterdicht. Hierdoor is het ook op oppervlakken zoals mdf te verwerken zonder problemen met vocht etz.

Een groot voordeel van werken met mortex in een badkamer is dat uw badkamer naadloos is en hierdoor zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. In de huidige maatschappij is het zeer gewenst dat een badkamer een mooie en chique uitstraling heeft, maar tevens goed en gemakkelijk schoon te houden is.

Laat u verrassen door de diverse mogelijkheden van Mortex en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Advertenties